Forró vanília
Ez az édes finomság egészen biztosan felmelegíti majd a gyomrodat egy hűvös téli estén!
Hozzávalók:
- fél csésze habtejszín
- 1 evőkanál csokiöntet
- egy csipetnyi fahéj
- 1 csésze tej
- 2 teáskanál cukor
- fél teáskanál vanília aroma
Elkészítés:
1. Kezdjük a díszítéssel. Egy közepes edényben verd fel a fél csésze habtejszín, amíg habos nem lesz. Add hozzá az 1 evőkanálnyi csokiöntetet és a csipetnyi fahéjat, majd ismét verd össze a keveréket, amíg minden egyenletesen eloszlik benne. Ebből készíts annyit, amennyi italt szeretnél elkészíteni.
2. Minden forró vaníliához tegyél egy bögrébe egy csésze tejet és 2 teáskanál cukrot, majd tedd be 90 másodpercre (másfél percre) a mikróba. Ezután keverd bele a vanília aromát. Díszítsd egy kis csokikrémmel, csokiöntettel és egy csipetnyi fahéjjal.
Jó szórakozást! ;)
|